20. априла одржана три семинара за у организацији Центра

HomeЦентар за стручно усавршавање

20. априла одржана три семинара за у организацији Центра

Центар за образовање Крагујевац

  1. априла 2024. године, у организацији Центра за образовање Крагујевац, одржана су три семинара за колеге из крагујевачких предшколских установа и школа.

У Основној школи „Наталија Нана Недељковић“, одржан је семинар „Унапређивање наставничке праксе на основу резултата самовредновања наставе и учења“, каталошки број 755, за наставни кадар ове школе.

Реализатори семинара били су Зоран Сретеновић и Зорица Николић, из Крагујевца.

У Основној школи „Живадинка Дивац“, реализована су два семинара.

Семинар, под називом „Језик кости нема, али кости ломи – развијање говорне културе код ученика“, каталошки број 463, реализован је за колеге из више крагујевачких школа, а аутори и реализатори су Зорица Михајловић, Јелена Антић и Јелена Стефановић, из Крагујевца.

Уз овај семинар, реализован је и семинар за запослене у Предшколској установи „Ђурђевдан“, под називом „Примена елемената Монтесори педагогије у предшколском и раном школском узрасту“, каталошки број 688.

Акредитацију овог семинара је подржао Центар за образовање Крагујевац, а ауторско-реализаторски тим чине Сузана Милановић, Бојана Микарић и Маја Марковић.

Захваљујемо се овом приликом руководству и особљу школе „Живадинка Дивац“, који су били поново наши домаћини и помогли у организацији наведена два семинара.