„B2B“ онлајн састанци у организацији Немачко-привредне коморе

HomeСаопштења

„B2B“ онлајн састанци у организацији Немачко-привредне коморе

20. октобра 2021. године, одржан је састанак између представника Немачко-српске привредне коморе (AHK Србија), компаније Lucas-Nülle GmbH и Центра за образовање Крагујевац у циљу разматрања могућности сарадње на заједничким пројектима.

Немачко-српска привредна комора (AHK Србија) организује „B2B онлајн састанке“ за немачке понуђаче производа и услуга из области „Образовање и стручно усавршавање“. Организација „Б2Б онлајн састанака“ представља део пројекта који субвенционише Министарство за привреду и енергетику СР Немачке.

 Основни циљ је да се представницима немачких компанија презентују тржишне информације, актуелни и будући пројекти, као и да успоставе иницијалне пословне контакте са новим тржиштем.

На жељу компаније Lucas-Nülle GmbH, одржан је састанак између представника те компаније и Центра за образовање Крагујевац, у среду, 20. октобра 2021. Године. Састанак је одржан у онлјан формату, путем Microsoft Teams платформе. На састанку су представници напред наведене компаније представили свој портфолио производа и услуга, а разговор је текао и у смеру могућности пословне сарадње. Из Центра за образовање Крагујевац, састанку су присуствовали помоћник директора ОЈ Центар за стручно усавршавање (ОЈ ЦСУ), Ненад Миливојевић, руководилац послова информационих система и технологија (ОЈ Центар за планирање и припрему пројеката), Владирмир Крсмановић и истраживач – самостални стручни сарадник (ОЈ ЦСУ), Невена Шћепановић Нешић.