ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВАЊЕ КРАГУЈЕВАЦ И ОВЕ ГОДИНЕ НА БЕОГРАДСКОМ САЈМУ КЊИГА И ОБРАЗОВАЊА

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВАЊЕ КРАГУЈЕВАЦ И ОВЕ ГОДИНЕ НА БЕОГРАДСКОМ САЈМУ КЊИГА И ОБРАЗОВАЊА

Мрежа регионалних центара за професионални развој запослених у образовању и центара за стручно усавршавање запослених у образовању Србије (скраћено Мрежа РЦ и ЦСУ Србије), већ дужи низ година, сваке године, представља рад својих чланица на београдском сајму књига и образовања „Звонце“.

Мрежа регионалних центара за професионални развој запослених у образовању и центара за стручно усавршавање запослених у образовању Србије (скраћено Мрежа РЦ и ЦСУ Србије), већ дужи низ година, сваке године, представља рад својих чланица на београдском сајму књига и образовања „Звонце“. Од 2016. године, након отварања Научних клубова у оквиру Центара, Мрежа РЦ и ЦСУ Србије, на сајму, наступа заједно са Центром за промоцију науке Београд. Током седам дана трајања сајма, посетиоци се могу упознати, како са радом Мреже РЦ и ЦСУ Србије, тако и са радом свих 12 центара чланица Мреже.

Центар за образовање Крагујевац (раније Центар за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац) је, 27. октобра текуће године, представио активности које се реализују или ће бити реализоване у наредном периоду. Ове године, Центар за образовање Крагујевац, представио је и 23 нова семинара, за период 2018-2021, чију акредитацију је институционално подржао. Штанд су посетили директори основних и средњих школа, како би се информисали о новим програмима и другим активностима које се спроводе на нивоу Мреже. Поред директора, посетиоци штанда били су и наставници, а током сајма, посетили су нас и ученици, који су учествовали у радионицама организованим у сарадњи са ЦПН-ом.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: