Центар за образовање Крагујевац на Сајму образовања и стипендија 2023Центар за образовање Крагујевац ће на штанду бити присутан оба дана одржавања Сајма, где ће посетиоци моћи да дођу до свих информација.

HomeСаопштења

Центар за образовање Крагујевац на Сајму образовања и стипендија 2023

Центар за образовање Крагујевац ће на штанду бити присутан оба дана одржавања Сајма, где ће посетиоци моћи да дођу до свих информација.

Центар за образовање Крагујевац ће бити присутан на овогодишњем Сајму образовања и стипендија који се одржава у Крагујевцу, 5. и 6. октобра 2023. године.

На конференцији за медије, Ненад Миливојевић, в.д. директора Центра за образовање Крагујевац, говорио је о наступу Центра на сајму и између осталог укратко рекао шта то Центар може да понуди корисницима услуга у наредном периоду.

Пре свега, говорио је о Центру за рекреативну наставу, целини у оквиру Центра за образовање Крагујевац, у оквиру које функционише Одмаралиште на Копаонику, тачније о новом ценовнику услуга који је усвојен, као и о ономе што ово Одмаралиште може да понуди у овом тренутку.

Актуелан је и Центар за рад са талентованом децом, такође, део Центра за образовање Крагујевац, који ових дана започиње други по реду циклус свог функционисања, организацијом Уводног часа за све полазнике, тј. талентоване ученике крагујевачких школа, који ће се у наредном периоду по посебном програму спремати за регионална и државна такмичења.

Поменут је и Центар за стручно усавршавање, који функционише већ 11 година по устаљеном програму, организацијом различитих облика стручног усавршавања запослених у образовању, а тренутно је актуелна конференција за директоре образовних установа, која се у традиционално октобру месецу одржава у Врњачкој Бањи, а у чијој организацији и Центар учествује.

Центар за образовање Крагујевац ће на штанду бити присутан оба дана одржавања Сајма, где ће посетиоци моћи да дођу до свих информација.