ЧУВАЈМО ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

ЧУВАЈМО ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Акредитовани семинар под називом „Образујмо и васпитајмо децу/ученике да чувају животну средину“, под каталошким бројем 821, реализован је 03. новембра, у просторијама Економске школе, у Крагујевцу.

Акредитовани семинар под називом „Образујмо и васпитајмо децу/ученике да чувају животну средину“, под каталошким бројем 821, реализован је 03. новембра, у просторијама Економске школе, у Крагујевцу. Семинар је намењен наставницима основних школа, васпитачима у ПУ, као и наставницима који раде у школама за образовање ученика са сметњама у развоју.

 Акредитацију семинара, институционално, је подржао Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Чачак.

Општи циљ семинара је „развијање еко-педагшких компетенција наставника са циљем квалитетнијег еколошког образовања и васпитања ученика“.

Ауторке и реализаторке семинара су др наука заштите животне средине, Љиљана Ђуровић и професор разредне наставе, Данијела Марковић.

Више о семинару се може прочитати у каталогу акредитованих програма стручног усавршавања Центра за образовање Крагујевац и на сајту ЗУОВ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: