Институционална подршка Центра при акредитацији нових програма сталног стручног усавршавања/семинара

HomeЦентар за стручно усавршавање

Институционална подршка Центра при акредитацији нових програма сталног стручног усавршавања/семинара

Центар за образовање Крагујевац ће, институционално, подржати акредитацију нових програма стручног усавршавања (семинара) и, том приликом, пружити неопходну помоћ и подршку заинтересованим ауторима/реализаторима нових предлога семинара.

Завода за унапређивање образовања и васпитања расписао је Конкурс за одобравање програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2022/2023, 2023/2024. и 2024/2025. годину, који ће трајати до 25. децембра 2021. године.

С обзиром на то да физичка лица не могу учествовати на Конкурсу, како је то било и до сада, Центар за образовање Крагујевац ће, институционално, подржати акредитацију нових програма стручног усавршавања (семинара) и, том приликом, пружити неопходну помоћ и подршку заинтересованим ауторима/реализаторима нових предлога семинара.

Крајњи рок за подношење предлога (попуњених помоћних формулара) Центру је 20. децембар, до 12 часова, како би запослени у ОЈ ЦСУ били у могућности да на време предузму неопходне административне кораке.

За сва питања и недоумице можете контактирати запослене у ОЈ Центар за стручно усавршавање Центра за образовање Крагујевац, пуетем телефона 034/201-303 или мејла saradnici@centarzaobrazovanjekg.edu.rs .

У наставку текста можете пронаћи више детаља, као и линк ка ЗУОВ Конкурсу, ка Водичу за припрему програма и помоћни формулар.

 

  1. ЗУОВ Конкурс
  2. Водич за припрему програма
  3. Помоћни формулар 

 

 

Обавештење Центра за образовање Крагујевац поводом ЗУОВ Конкурса за одобравање нових програма СУ.