Манифестација „ЗИМСКИ ДАНИ ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА“

HomeЦентар за стручно усавршавањеСаопштења

Манифестација „ЗИМСКИ ДАНИ ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА“

Организациона јединица Центра за образовање Крагујевац, Центар за стручно усавршавање ове године организује, дванаесту по реду, манифистацију „Зимски дани просветних радника“. Тема овогодишње манифестације је „Онлајн настава – од изазова до примера добре праксе“ и, као и претходних година, припремили смо преко десет активности за запослене у васпитно-образовним и образовно-васпитним установама.

Организациона јединица Центра за образовање Крагујевац, Центар за стручно усавршавање ове године организује, тринаесту по реду, манифестацију „Зимски дани просветних радника“. Тема овогодишње манифестације је „Онлајн настава – од изазова до примера добре праксе“ и, као и претходних година, припремили смо преко десет активности за запослене у васпитно-образовним и образовно-васпитним установама.

У складу са актуелном епидемијском ситуацијом, ове године ћемо све предвиђене активности реализовати онлајн, путем Microsoft Teams платформе.

Ове године, као и претходних, имаћете прилику да чујете представнике Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Завода за унапређивање образовања и васпитања и Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања. Поред представника наведених институција, примере добре праксе ћете чути и од крагујевачких васпитача, наставника, стручних сарадника и директора васпитно-образовних и образовно-васпитних установа.

Целокупни програм, агенда стручног скупа, као и пријавни формулар можете пронаћи у прилогу овог текста.

Целокупни програм можете погледати путем линка https://www.centarzaobrazovanjekg.edu.rs/wp-content/uploads/2021/01/2.-Program-ZD-2021_brosura.pdf

Детаљан програм погледајте ОВДЕ.

У склопу програма, шаљемо вам и агенду стручног скупа, који ће се, реализовати 6. фебруара 2021. године, такође онлајн.

Пријава за предвиђене активности се врши попуњавањем пријавног листа, а овом приликом вас молимо да водите рачуна о циљној групи за сваку активност, као и о дозвољеном броју пријављених за сваку установу.

Агенду стручног скупа можете погледати овде.

Уз то, посебно наглашавамо да је обавезна имејл адреса сваког пријављеног, ради каснијег слања потребних информација, упутстава за приступ платформи и учешће на стручном скупу/семинару/радионици.

За сва питања и информације, стојимо вам на располагању (Владимир Средојевић, стручни сарадник: 060/5598801.

 

С поштовањем,

Центар за образовање Крагујевац

О.Ј. Центар за стручно усавршавање