Након успешно реализованог конкурса „Стварамо заједно 4“, за избор примера добре праксе, планирана је и реализација акредитоване трибине

HomeЦентар за стручно усавршавање

Након успешно реализованог конкурса „Стварамо заједно 4“, за избор примера добре праксе, планирана је и реализација акредитоване трибине

Након успешно реализованог конкурса „Стварамо заједно 4“, за избор примера добре праксе, Центар за образовање Крагујевац подржао је акредитацију трибине „Стварамо заједно 2“, која ће се ове године реализовати непосредно, 11. марта 2023. године, с почетком од 10 часова, у Првој крагујевачкој гимназији.

Конкурс „Стварамо заједно 4“ за избор најбоих примера добре праксе трајао је од 7. новембра 2022. године до 15. јануара 2023. године. Комисија за преглед радова (послатих примера) је одлучила да се сви пристигли радови (примери) представе на акредитованом стручном скупу – трибини, која ће се реализовати 11. марта 2023. године, с почетком од 10 часова у Првој крагујевачкој гимназији.

Трибина ће отпочети уводним излагањем, током којег ће се присутнима обратити аутори конкурса, чланови комисије, као и представници Школске управе Крагујевац и Центра за образовање Крагујевац, након чега ће се реализација трибине наставити у две паралелне сесије.

Учешће на трибини је бесплатно за запослене у образовању на територији Шумадијског округа.

За остале информације, као и за пријаву, можете нас контактирати путем мејла seminari@centarzaobrazovanjekg.edu.rs или путем телефона 034/201-303.