НАСТАВНИК – ПРОФЕСИОНАЛНИ, КОМПЕТЕНТНИ И АУТОНОМНИ ПРАКТИЧАР

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

НАСТАВНИК – ПРОФЕСИОНАЛНИ, КОМПЕТЕНТНИ И АУТОНОМНИ ПРАКТИЧАР

Акредитовани семинар под називом „Наставник као професионални, компетентни и аутономни практичар“, под каталошким бројем 637, реализован је 15. децембра, у Економској школи, за запослене у предшколским установама, основним и средњим школама из Крагујевца и региона.

Акредитовани семинар под називом „Наставник као професионални, компетентни и аутономни практичар“, под каталошким бројем 637, реализован је 15. децембра, у Економској школи, за запослене у предшколским установама, основним и средњим школама из Крагујевца и региона. Акредитацију семинара, институционално, је подржао Центар за образовање Крагујевац.

Општи циљ семинара је „подршка развоју наставничких компетенција разумевања система образовања и његовог развоја као неопходних за наставника у XXI веку“.

Ауторки и реализатори семинара су дипломирани психолог Иван Недељковић, дипломирани психолог Мирјана Милчић и дипломирани педагог Маја Марковић.

Више о семинару се може прочитати у каталогу акредитованих програма стручног усавршавања Центра за образовање Крагујевац и на сајту ЗУОВ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: