Одржана седма по реду конференција за директоре образовних установа у Врњачкој БањиОрганизатор овог стручног скупа је Мрежа РЦ и ЦСУ Србије, чији је део и Центар за образовање Крагујевац.

HomeСаопштења

Одржана седма по реду конференција за директоре образовних установа у Врњачкој Бањи

Организатор овог стручног скупа је Мрежа РЦ и ЦСУ Србије, чији је део и Центар за образовање Крагујевац.

9. и 10. октобра 2023. године, у Врњачкој Бањи, у хотелу „Цептер“, одржана је, седма по реду, акредитована конференција за директоре образовних установа, под називом „Актуелности у образовању 7“.

Организатор овог стручног скупа је Мрежа РЦ и ЦСУ Србије, чији је део и Центар за образовање Крагујевац.

Као и сваке године, предавачи су били из Министарства просвете, ЗУОВ-а и ЗВКОВ-а, који су учесницима пренели оно што је најактуелније у овом тренутку, када је образовање у нашој земљи у питању.

Конференцију је званично отворила министарка просвете, госпођа проф. др Славица Ђукић Дејановић, а своје излагање је имао и помоћник министра др Милан Пашић, затим саветник др Зоран Костић, помоћница министра Јасмина Јовановић, начелница Јасмина Ђелић, Марија Крнета и др.

И ова конференција је била изузетно посећена, са више од 240 учесника из целе земље, а крагујевачке предшколске установе, основне и средње школе су представљали директори, који су узели учешће на овом стручном скупу уз подршку Центра за образовање Крагујевац.