Презентација примера добре праксе и додела награда најбоље оцењеним часовима на конкурсу „Дајем глас за угледни час“

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

Презентација примера добре праксе и додела награда најбоље оцењеним часовима на конкурсу „Дајем глас за угледни час“

23. октобра, у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, Центар за образовање Крагујевац организовао је презентацију примера добре праксе часова који су се истакли на конкурсу Центра под називом „Дајем глас за угледни час“.

  1. октобра, у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, Центар за образовање Крагујевац организовао је презентацију примера добре праксе часова који су се истакли на конкурсу Центра под називом „Дајем глас за угледни час“.

На презентацији су представљени најбоље оцењени часови, који су, уједно, били и награђени.

Седмочлана комисија издвојила је, као најбоље оцењене, следеће часове:

  1. „Имена ученика наше школе – некад и сад“, Медицинска школа са домом ученика „Сестре Нинковић“, Крагујевац, лингвистичка секција, наставник: Јелена Чолић;
  2. „Путовање кроз васиону“, ОШ „Наталија Нана Недељковић“, Крагујевац, предмет: географија, наставник: Наташа Јањушевић;
  3. „Вашар у Тополи“ – Добрица Ерић, ОШ „Свети Сава“, Баточина, предмет: српски језик и књижевност, наставници: Ивана Ђуричковић, Марија Милојевић, Биљана Мрдаковић и Дарко Димитријевић.

Поред наведена три часа, своју активност под називом  „Прослава рођендана“ представиле су и васпитачице Сузана Милановић и Далиборка Богдановић из ПУ „Ђурђевдан“, РЈ Бубамара“.

С обзиром на то да се на конкурс јавило највише наставника из ОШ „Свети Сава“ из Баточине и из Медицинске школе са домом ученика „Сестре Нинковић“ из Крагујевца, Центар је, симболично, наградио и школе.

COMMENTS

WORDPRESS: 305
DISQUS: