Процена потреба за стручним усавршавањем 2019/2020

HomeЦентар за стручно усавршавање

Процена потреба за стручним усавршавањем 2019/2020

Организациона јединица Центра за образовање Крагујевац, Центар за стручно усавршавање још увек спроводи процену потреба за стручним усавршавањем запослених у васпитно-образовним и образовно-васпитним установама….

Поштоване колеге,

Организациона јединица Центра за образовање Крагујевац, Центар за стручно усавршавање још увек спроводи процену потреба за стручним усавршавањем запослених у васпитно-образовним и образовно-васпитним установама, са територије Шумадије и Поморавља.

Уколико до сада нисте, упитник можете попунити путем ЛИНКА, на коме ћете пронаћи документ у коме су назначени ликови/кодови ка упитницима за све циљне групе: директоре, наставнике, стручне сараднике и васпитаче/медицинске сестре васпитаче. Упитници се попуњавају онлајн и анонимни су.

Такође, доступни су и упитници у word формату за наставнике и васпитаче/медицинске сестре васпитаче, које можете преузети, те, након попуњавања и чувања измена, послати на једну од следећих имејл адреса: nsnesic.centarkg@gmail.com или csukg.saradnici@gmail.com

 

Упитник за наставнике

Упитник за васпитаче и медицинске сестре-васпитаче

Обједињени упитници

Упитници ће бити доступни до краја текуће школске године.

Ту смо за сва Ваша додатна питања. Пишите.

 

Останите здрави!

Ваш,

ЦСУ тим

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0