„Професионална заједница учења“, у предшколској установи „Пионир“, у Јагодини

HomeЦентар за стручно усавршавање

„Професионална заједница учења“, у предшколској установи „Пионир“, у Јагодини

Центар за образовање Крагујевац, у сарадњи са ПУ „Пионир“ из Јагодине, организовао је семинар под називом „Професионална заједница учења као механизам креирања подршке међу запослнеима у школи/установи“ реализован у ПУ „Пионир“, за васпитаче те установе, 3. јуна 2023. године.

У суботу, 3. јуна 2023. године, реализован је семинар под називом „Професионална заједница учења као механизам креирања подршке међу запослнеима у школи/установи“, за васпитаче предшколске установе „Пионир“, у Јагодини.

Општи циљ семинара је „унапређивање система професионалног развоја унутар установе/школе, подизањем нивоа културе професионалне сарадње, комуникације и заједничког учења, кроз рефлексивну праксу“.

Акредитацију семинара подржао је Центар за образовање Крагујевац. Аутори и реализатори семинара су запослени у Центру: Зорица Николић, Владимир Средојевић, Неда Богојевић Прековић, Јована Миликић и Невена Шћепановић Нешић. Више о овом програму стручног усавршавања можете погледати на ЗУОВ платформи (онлајн Каталогу), под каталошким бројем 143

Захваљујемо се домаћинима из вртића „Пчелица“, као и учесницима, на лепој сарадњи и конструктивности у раду.