С ПОЧЕТКОМ НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ, ПОЧИЊЕ И РЕАЛИЗАЦИЈА НОВО-АКРЕДИТОВАНИИХ ПРОГРАМА СТАЛНОГ СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

С ПОЧЕТКОМ НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ, ПОЧИЊЕ И РЕАЛИЗАЦИЈА НОВО-АКРЕДИТОВАНИИХ ПРОГРАМА СТАЛНОГ СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА

За сам почетак нове школске 2018/2019. године, реализован је акредитовани семинар за наставнике грађансоког васпитања у организацји Центра за образовање Крагујевац.

Септембар месец је месец када и наставници и ученици, после кратког предаха, крећу у нове подухвате, нове обавезе и стицање нових знања и вештина. Центар за образовање Крагујевац је, за предстојећи период, припремио преко 30 активности за наставнике, децу и ученике.

Први семинар за школску 2018/19. годину, реализован је 29. септембра, у Економској школи у Крагујевцу, за запослене у основним и средњим школама из Крагујевца и региона. У питању је семинар „Савремена настава грађаноског васпитања усмерена на развој ученчких компетенција“, под катаошким бројем 271.

Акредитацију семинара, институционално, је подржао Центар за образовање Крагујевац.

Општи циљ семинара је „повећање ефикасности наставе грађанског васпитања унапређивањем компетенција наставника“.

Аутор семинара је мастер образовних политика, Зорица Сорак. Реализатори семинара су Зорица Сорак, Владимир Средојевић, Неда Богојевић Прековић и Невена Шћепановић Нешић.

Више о семинару се може прочитати у каталогу акредитованих програма стручног усавршавања Центра за образовање Крагујевац и на сајту ЗУОВ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: