Смотра истраживачких радова ученика средњих школаИз Центра је учествовало дванаест ученика из различитих научних области: биологије, физике, хемије, историје, математике и психологије. Смотра је организована у школи „Руђер Бошковић“ у Београду, а одбрана истраживачких радова по предметима почела је од 10 часова.

HomeЦентар за рад са талентованом децом

Смотра истраживачких радова ученика средњих школа

Из Центра је учествовало дванаест ученика из различитих научних области: биологије, физике, хемије, историје, математике и психологије. Смотра је организована у школи „Руђер Бошковић“ у Београду, а одбрана истраживачких радова по предметима почела је од 10 часова.

Полазници ОЈ Центар за рад са талентованом децом, ученици средњих школа учествовали су 09. 03. 2024. године на финалу Смотре истраживачких радова ученика средњих школа, у организацији Регионалног центра за таленте Београд II. Из Центра је учествовало дванаест ученика из различитих научних области: биологије, физике, хемије, историје, математике и психологије. Смотра је организована у школи „Руђер Бошковић“ у Београду, а одбрана истраживачких радова по предметима почела је од 10 часова. Друго место освојили су Михајло Петровић, Јана Арсенијевић и Страхиња Ковачевић, док су треће место освојили Лидија Стојановић, Лана Бојовић и Василије Тимотијевић. Честитамо полазницима на одличном успеху!