ТРАНЗИЦИОНИ МОДЕЛИ ПОДРШКЕ ЗА ДЕЦУ И ЊИХОВЕ ПОРОДИЦЕ

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

ТРАНЗИЦИОНИ МОДЕЛИ ПОДРШКЕ ЗА ДЕЦУ И ЊИХОВЕ ПОРОДИЦЕ

Акредитовани семинар под називом „Транзициони модели подршке за децу и њихове породице у пракси предшколске установе“, под каталошким бројем 217, реализован је 15. децембра, у Економској школи, за запослене у предшколским установама из Крагујевца и региона.

Акредитовани семинар под називом „Транзициони модели подршке за децу и њихове породице у пракси предшколске установе“, под каталошким бројем 217, реализован је 15. децембра, у Економској школи, за запослене у предшколским установама из Крагујевца и региона. Акредитацију семинара, институционално, је подржао Центар за образовање Крагујевац.

Општи циљ семинара је „унапређивање капацитета реализатора васпитно – образовног рада у предшколској установи за израду транзиционих модела подршке деци и њиховим породицама унутар установе и са установама наредног образовног нивоа“.

Семинар су реализовале Татјана Павловић, психолог-психотерапеут, Анита Ерић, дипломирани педагог и Зорица Николић, дипломирани биолог.

Више о семинару се може прочитати у каталогу акредитованих програма стручног усавршавања Центра за образовање Крагујевац и на сајту ЗУОВ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: