ТРЕЋА СРЕЋА! –  Реализација бесплатне, акредитоване, онлајн трибине у оквиру ЕРАЗМУС + пројекта мобилности Центра за образовање Крагујевац

HomeЦентар за стручно усавршавање

ТРЕЋА СРЕЋА! – Реализација бесплатне, акредитоване, онлајн трибине у оквиру ЕРАЗМУС + пројекта мобилности Центра за образовање Крагујевац

Акредитована, онлајн трибина, у оквиру Еразмус + пројекта мобилности, под називом „Успешна професионална заједница учења као носилац промене у предшколској установи и школи“, реализована је по трећи пут и то за запослениме у васпитно-образовним. и образовно-васпитним установама у регионима које покривају ЦСУ Шабац, ЦСУ Крушевац и РЦ Смедерево. Трибину је похађало око 260 учесника.

Трећу по реду реализацију онлајн, трибине под називом „Професионална заједница учења као механизам креирања мреже подршке међу запосленима у васпитно-образовним и образовно-васпитним установама“, акредитоване кроз Еразмус+ пројекат мобилности, похађало је око 260 учесника (васпитача, наставника, стручних сарадника и директора из предшколских установа, основних, средњих школа, као и школа за образовање деце са потешкоћама у учењу – специјалне школе) из региона које покривају ЦСУ Шабац, ЦСУ Крушевац и РЦ Смедерево.

У оквиру Еразмус + пројекта мобилности под називом „Успешна професионална заједница учења као носилац промене у предшколској установи и школи“, финансиран од стране Европске уније, а посредством НА Фондације Темпус, Центар за образовање Крагујевац акредитовао је онлајн трибину са циљем унапређивања система професионалног развоја унутар установе, подизањем нивоа културе професионалне сарадње, комуникације и заједничког учења, кроз рефлексивну праксу и представљање модела Професионалне заједнице учења.

У настојању да ширимо знања и делимо примере добре праксе имамо и подршку наших, драгих, колега из Мреже РЦ и ЦСУ Србије, на шта смо поносни и захвални.

Наредна реализација трибине, заказана је за суботу, 4. децембра 2021. године, за регионе које покривају ЦСУ Чачак, РЦ Ужице и РЦ Нови Пазар. За децембар месец је предвиђена још једна реализација, пета по реду, за регионе које покривају РЦ Ниш, ЦСУ Лесковац и РЦ Књажевац.

Учешће на трибини је бесплатно за све учеснике.