У току је реализација семинара за наставнике немачког језика основних школа у сарадњи са Goethe институтомПочетак сарадње Центра за образовање Крагујевац и Goethe института из Београда обележила је организација првог у низу семинара за наставнике немачког језика у основним школама.

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

У току је реализација семинара за наставнике немачког језика основних школа у сарадњи са Goethe институтом

Почетак сарадње Центра за образовање Крагујевац и Goethe института из Београда обележила је организација првог у низу семинара за наставнике немачког језика у основним школама.

Почетак сарадње Центра за образовање Крагујевац и Goethe института из Београда обележила је организација првог у низу семинара за наставнике немачког језика у основним школама, под називом „Дигитални медији у настави немачког језика као страног језика у основним школама“. Семинар се реализује по комбинованом моделу (онлајн и непосредно) и након првог модула који је организован онлајн путем, у понедељак 29. маја, у просторијама Центра за образовање Крагујевац, реализован је други модул кроз непосредни сусрет, током којег су учесници имали прилике да испробају различите платформе и апликације за учење, које ће даље користити у настави. Учесници су добили задатке који подразумевају примену наученог, а које ће приказати у последњем, трећем модулу, који ће бити реализован онлајн путем, након чега ће обука бити и званично готова.

Реализаторка семинара је Александра Обрадовић, дугогодишњи наставник, едукатор и сарадник Goethe института.