Ускоро почињу Зимски дани просветних радника 2023

HomeЦентар за стручно усавршавање

Ускоро почињу Зимски дани просветних радника 2023

Традиционална манифестација Центра за образовање Крагујевац почиње 11. јануара 2023. године, свечаним отварањем, које ће пратити акредитовани стручни скуп - саветовање под називом „Новине и изазови у образовању“.

Традиционална манифестација Центра за образовање Крагујевац почиње 11. јануара 2023. године, свечаним отварањем, које ће пратити акредитовани стручни скуп – саветовање под називом „Новине и изазови у образовању“.

Ове године, током свечаног отварања разматраћемо новине у систему образовања и васпитања РС, са представницима Министарства просвете, Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања и Завода за унапређивање образовања и васпитања.

Током јануара и фебруара месеца планирана је реализација три стручна скупа, пет акредитованих семинара и две радионице са темама за које су запослени у образовању исказали потребу, у претходних месец дана.

У наставку можете погледати програм за јануар месец.

Пријаве за догађаје у јануару можете слати на мејл Центра: seminari@centarzaobrazovanjekg.edu.rs

или путем телефона: 034/201-303.

Присуство на стручним скуповима је бесплатно за све запослене на територији града Крагујевца, док цена котизације за остале учеснике износи 1.200,00 динара са ПДВ-ом. За све остале информације, стојимо на располагању.

Остатак програма ћемо накнадно објавити.

Уколико дође до измена у програму, бићете обавештени путем мејла, као и нашег сајта и друштвених мрежа.

Радујемо се сусрету.

Ваш ЦСУ тим
Центар за образовање Крагујевац