Центар за образовање Крагујевац ОБЈАВЉУЈЕ традиционални фото конкурс, под називом „Дечија недеља кроз око детета“

HomeЦентар за стручно усавршавање

Центар за образовање Крагујевац ОБЈАВЉУЈЕ традиционални фото конкурс, под називом „Дечија недеља кроз око детета“

У оквиру манифестације Дечија недеља, Центар за образовање Крагујевац расписује наградни Фото конкурс, за ученике од V до VIII разреда основних школа са територије града Крагуевца и региона Шумадије.

Центар за образовање Крагујевац и ове године објављује наградни ФОТО КОНКУРС под називом „Дечија недеља кроз око детета“. Традиционално, овај конкурс се распиује за време манифестације „Дечија недеља“, која ове године носи назив „Велико срце деце Србије“.

Програм манифестације можете потражити на ЛИНКУ

Фото конкурс је намењен ученицима старијих разреда основне школе (од V до VIII разредa), са територије града Крагујевца и региона Шумадије.

Слоган овогодишње манифестације „Дечија недеља“ је Велико срце деце Србије, а ученици имају прилику да фотографијом прикажу тренутке, забележене током трајања Дечије недеље, било у школи или ван школе, који промовишу разумевање, љубав, пријатељство, солидарност и све оно што их чини срећним и испуњеним, што их радује и доноси осмех на лице. Ученици могу фотографијом приказати сопствено виђење Дечије недеље, али и свега онога што се промовише кроз активности овогодишње манифестације.

Услови конкурса

  1. Сваки ученик може послати највише 2 фотографије;
  2. Фотографије се шаљу електронским путем на мејл

saradnici@centarzaobrazovanjekg.edu.rs;

  1. Рок за слање фотографија је 20. октобар 2023. године.

Најбоље фотографије ће бити изложене и награђене.

Списак награђених фотографија ће бити објављен на званичном сајту Центра за образовање Крагујевац, као и на друштвеним мрежама Центра, 25. октобра 2023. године.

Након објављивања резултата фото конкурса, уследиће изложба дечијих фотографија, о чему ћемо накнадно обавестити учеснике и јавност.

Позив можете преузети и у ПДФ формату на ЛИНКУ