Даровито дете у вртићу – препознавање и подстицање даровитости деце предшколског узраста

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

Даровито дете у вртићу – препознавање и подстицање даровитости деце предшколског узраста

Акредитовани семинар под називом „Даровито дете у вртићу – препознавање и подстицање даровитости деце предшколског узраста“, под каталошким бројем 700, реализован је 29. јуна, у Економској школи, у Крагујевцу.

Акредитовани семинар под називом „Даровито дете у вртићу – препознавање и подстицање даровитости деце предшколског узраста“, под каталошким бројем 700, реализован је 29. јуна, у Економској школи, у Крагујевцу. Акредитацију наведеног програма, институционално је подржао Регионални центар за професионални развој Шабац.

Семинар је намењен васпитачима у ПУ, медицинским сестрама – васпитачима, стручним сарадницима у ПУ, сарадницима (педагошким и андрагошким асистентима и помоћним наставницима).

Општи циљ семинара је „проширивање знања васпитача о феномену даровитости, препознавању потенцијално даровите деце, сензибилизација васпитача на потребе и могућности даровите деце, стицање знања о основним начелима и могућностима рада са даровитом децом у вртићу“.

Ауторке и реализаторке семинара су мр Данијела Обрадовић и др Мира Јовановић.

Наведени програм стручног усавршавања похађало је 30 запослених из 2 крагујевачке предшколске установе.

Више о семинару се може прочитати у Каталогу акредитованих програма стручног усавршавања Центра за образовање Крагујевац на сајту ЗУОВ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: