Квиз знања из математике за ученике средњих школаКвиз је припремљен у алату Gynzy и представља колекцију од 25 задатака, сврстаних у пет изборних категорија: микс 1, четвороугао, микс 2, многоугао и наћи решења.

HomeЦентар за рад са талентованом децом

Квиз знања из математике за ученике средњих школа

Квиз знања из математике за ученике средњих школа, полазнике Центра, одржан је 18. 03. 2023. године, у М3 кабинету Прве крагујевачке гимназије. Полазн

Квиз знања из математике за ученике средњих школа, полазнике Центра, одржан је 18. 03. 2023. године, у М3 кабинету Прве крагујевачке гимназије. Полазници Центра имали су прилике да учествовајући у оваквом квизу провере своје знање у оквиру припреме за Регионално такмичење и освоје награде које је Центар за образовање за њих припремио.

 

Квиз је припремљен у алату Gynzy и представља колекцију од 25 задатака, на плавим картицама сврстаних у пет изборних категорија: геометрија, микс 1, микс 2, аналитичка геометрија и логаритми. Свака картица са скривеним задатком има назначени број поена (од 10-50 поена), а чланови тимова су редом бирали категорију и број поена питања. Ученици су били подељени у четири тима: делфини, панде, совице и колибри, по бојама. Победник је био тим СОВИЦЕ који су чинили ученици: Наталија Јанковић – IIсм и Андрија Максимовић – IVсм, са освојених 760 поена. Ученици су учествовали динамично, утврдили знања и показали заинтересованост и упорност у раду.

 

Честитамо победницима квиза као и свим осталим учесницима на труду и показаном знању!