Квиз знањаКвиз ће бити одржан у Првој крагујевачкој гимназији, у два термина, а замишљен је као једна врста провере знања и припреме за предстојеће Регионално такмичење талентованих ученика основних и средњих школа.

HomeЦентар за рад са талентованом децом

Квиз знања

Квиз ће бити одржан у Првој крагујевачкој гимназији, у два термина, а замишљен је као једна врста провере знања и припреме за предстојеће Регионално такмичење талентованих ученика основних и средњих школа.

Центар за образовање Крагујевац, ОЈ Центар за рад са талентованом децом организује Квиз знања за ученике основних и средњих школа – полазнике Центра, 06. 04. 2024. године. Квиз обухвата питања из математике, биологије и географије за основце и питања из енглеског језика, математике и психологије за средњошколце. Квиз ће бити одржан у Првој крагујевачкој гимназији, у два термина, а замишљен је као једна врста провере знања и припреме за предстојеће Регионално такмичење талентованих ученика основних и средњих школа. Поред провере знања ученици ће имати прилику и да се забаве и освоје награде које је за њих припремио Центар за образовање.