Отворене пријаве за учешће на акредитованој трибини „Стварамо заједно 3“Акредитовани стручни скуп – трибина, под називом „Стварамо заједно 3 – јачање сарадње и стварање културе заједништва међу запосленимау ОВ и ВО установама“, реализоваће се у суботу, 13. априла 2024. године, с почетком од 9.30 часова. Пријаве се врше електронски – попуњавањем онлајн формулара за пријаву.

HomeСаопштења

Отворене пријаве за учешће на акредитованој трибини „Стварамо заједно 3“

Акредитовани стручни скуп – трибина, под називом „Стварамо заједно 3 – јачање сарадње и стварање културе заједништва међу запосленимау ОВ и ВО установама“, реализоваће се у суботу, 13. априла 2024. године, с почетком од 9.30 часова. Пријаве се врше електронски – попуњавањем онлајн формулара за пријаву.

Акредитовани стручни скуп – трибина, под називом „Стварамо заједно 3 – јачање сарадње и стварање културе заједништва међу запосленимау ОВ и ВО установама“, реализоваће се у суботу, 13. априла 2024. године, у Првој крагујевачкој гимназији, с почетком од 9.30 часова.

Регистрација учесника и излагача почиње од 9 часова и трајаће 25 минута.

Трибина је конципирана тако да се састоји из два сегмента:

  • Први је пленарни део, током којег ћемо, између осталог, чути резултате акционог истраживања на тему конкурса „Стварамо заједно“, а биће представљен и први Зборник радова са трибине „Стварамо заједно 2 – јачање сарадње међу запосленима у васпитању и образовању, дељењем примера добре праксе и стварањем културе заједништва“, реализоване у марту 2023. године. 
  • Други део се реализује у три паралелене сесије, на којима ћемо чути презентације радова пристиглих на конкурс „Ствармо заједно 5“. Ове године биће представљен 41 рад практичара из предшколских установа, основних и средњих школа.

Детаљну агенду/сатницу стручног скупа погледајте и преузмите ОВДЕ

Пријаве се врше електронски – попуњавањем онлајн формулара за пријаву ОВДЕ. Рок за пријаву је четвртак, 11. април 2024. године, до поноћи. 

Контакт особа за више информације: Невена Шћепановић Нешић, број телефона: 064/85-40-400 или 034/201-303.