Позивамо вас да се прикључите АКЦИОНОМ ИСТРАЖИВАЊУ тима „Стварамо заједно“

HomeЦентар за стручно усавршавање

Позивамо вас да се прикључите АКЦИОНОМ ИСТРАЖИВАЊУ тима „Стварамо заједно“

Поводом обележавања петогодишњице постојања овог конкурса, тим Стварамо заједно одлучио је да спроведе акционо истраживање у циљу утврђивања квалитета и ефекта конкурса, као и јавних презентација, које ће се ове године, трећу годину заредом, организовати кроз акредитовани стручни скуп - трибину.

Центар за образовање Крагујевац, у сарадњи са Школском управом Крагујевац већ пет година расписује конкурс за избор најбољих примера добре праксе, под називом „Стварамо заједно“. Циљ конкурса је ширење добре праксе и стварање културе заједништва међу запосленима у васпитно – образовним и образовно васпитним установама Шумадијског региона.

Поводом обележавања петогодишњице постојања овог конкурса, тим Стварамо заједно одлучио је да спроведе акционо истраживање у циљу утврђивања квалитета и ефекта конкурса, као и јавних презентација, које ће се ове године, трећу годину заредом, организовати кроз акредитовани стручни скуп – трибину.

Ова анкета је саставни део истраживања и ваши одговори су нам веома важни, како бисмо оценили и унапредили досадашњи рад тима Стварамо заједно.

Резултати анкете/истраживања ће бити представљени на акредитованој трибини „Стварамо заједно – 3“, о чијем ћете времену и месту одржавања бити накнадно обавештени. 

У истраживању можете учествовати без обзира на то да ли сте конкурисали са радом, излагали рад/-ове (јавно презентовали) или били учесници јавних презентација у оквиру конкурса „Стварамо заједно“.

Упитник је онлајн и може му се приступити са рачунара и телефона. У наставку остављамо линк, као и QR код ка упитнику.

ЛИНК: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekURV_LchLLFfb5jecnsCf3MToUbR4K9xk_9nOiDRXZpNW8g/viewform?usp=sf_link

QR код:

Упитник ће бити отворен до 20. марта 2024. године.

Унапред се захваљујемо на учешћу и пруженој повратној информацији.

 

С поштовањем,

Ваш тим Стварамо заједно

Центар за образовање Крагујевац, ОЈ ЦСУ