Презентација ученичких радова у пројекту „D Set Lab“

HomeНаучни клуб

Презентација ученичких радова у пројекту „D Set Lab“

У оквиру Научног клуба Центра за образовање Крагујевац, у марту 2021. године, реализован је сет радионица у пројекту „D Set Lab“, који се финансира кроз Јавни позив Центра за промоцију науке, у категорији 1, промоције и популаризације науке у научним клубовима .

Поштовани,
У оквиру Научног клуба Центра за образовање Крагујевац, у марту 2021. године, реализован је сет радионица у пројекту „D Set Lab“, који се финансира кроз Јавни позив Центра за промоцију науке, у категорији 1, промоције и популаризације науке у научним клубовима .Учесници, ученици основних и средњих школа у Крагујевцу и региону, су вредно радили и много тога новог и занимљивог научили, вођени реализаторкама пројекта, мр Иваном Круљ и Биљаном Живковић.
Презентација од стране ученика реализоваће се у суботу, 17. априла 2021. године, са почетком у 11 часова.
У складу са актуелном епидемијском ситуацијом, презентација ће се реализовати у онлајн формату. Позивамо вас да се пријавите и погледате шта су све то занимљиво научили учесници обуке.

Пријава се врши путем мејла naucniklubkg@centarzaobrazovanjekg.edu.rs или попуњавањем контакт форме на сајту Центра за образовање Крагујевац.

Пријава је отворена до петка, 16. априла, до 12 часова.
У пријави је потребно навести име и презиме, и обавезно мејл адресу, на коју ће вам благовремено бити послат линк за приступ онлајн презентацији.

С поштовањем
Центар за образовање Крагујевац, Научни клуб