Са великим жаљењем, обавештавамо вас да је Никола Спасић, бивши директор Центра за образовање Крагујевац, преминуо у својој 59. години.Са великим жаљењем, обавештавамо вас да је Никола Спасић, бивши директор Центра за образовање Крагујевац, преминуо у својој 59. години.

HomeUncategorized

Са великим жаљењем, обавештавамо вас да је Никола Спасић, бивши директор Центра за образовање Крагујевац, преминуо у својој 59. години.

Са великим жаљењем, обавештавамо вас да је Никола Спасић, бивши директор Центра за образовање Крагујевац, преминуо у својој 59. години. Након школо

Са великим жаљењем, обавештавамо вас да је Никола Спасић, бивши директор Центра за образовање Крагујевац, преминуо у својој 59. години.

Након школовања на Војно-техничком факултету у Загребу и стицања звања дипломираног машинског инжењера, свој радни век је започео у Застава оружју на месту руководиоца, где проводи 12 година, а затим обавља функцију заменика директора у Застава Југо спорту.

Од 2002. до 2005. године је био члан Извршног одбора града Крагујевца, где је био задужен за области привреде, пољопривреде, туризма и робних резерви.

Од 2005. до 2008. године, обавља функцију заменика директора у фирми „Nikolic Gabelstapler“ GmbH, Hanover.

У периоду од 2008. до 2014. године, ангажован је Нафтној индустрији Србије на пословима управника и директора Пословне организације Шумадија.

Од 2015. до 2018. године, обавља функцију директора ЈКП „Градска гробља“, Крагујевац, да би након тога, у периоду од 2019. до 2023. године, обављао функцију директора у Центру за образовање Крагујевац.

До своје смрти, обављао је функцију саветника директора у Застава оружју.

Иза себе је оставио супругу и двоје деце.

Oпело и сахрана ће се одржати 19. фебруара 2024. године, од 14 часова, на гробљу Бозман, у Крагујевцу.