СЕМИНАР ЗА НАСТАВНИКЕ СРПСКОГ ЈЕЗИКА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

СЕМИНАР ЗА НАСТАВНИКЕ СРПСКОГ ЈЕЗИКА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА

Акредитовани семинар под називом „Савремене методе у настави српског језика и књижевности“, под каталошким бројем 849, реализован је 15. децембра, у Економској школи, за наставнике српског језика и књижевности из основних и средњих школа.

Акредитовани семинар под називом „Савремене методе у настави српског језика и књижевности“, под каталошким бројем 849, реализован је 15. децембра, у Економској школи, за наставнике српског језика и књижевности из основних и средњих школа. Акредитацију семинара, институционално, је подржао Центар за образовање Крагујевац.

Општи циљ семинара је „оснаживање наставничких компетенција за учење и поучавање, предмет и методику наставе кроз јачање капацитета у области интерактивних метода у настави“.

Семинар су реализовали доктор филолошких наука Владимир Б. Перић, професор српског језика и књижевности Владимир Средојевић и професор српског језика и књижевности Раде Паповић.

Више о семинару се може прочитати у каталогу акредитованих програма стручног усавршавања Центра за образовање Крагујевац и на сајту ЗУОВ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: