У суботу, 2. марта, одржана три семинара у организацији ЦентраАутори и реализатори су Снежана Грујић и Јелена Петровић Десница

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

У суботу, 2. марта, одржана три семинара у организацији Центра

Аутори и реализатори су Снежана Грујић и Јелена Петровић Десница

У суботу, 2. марта 2024. године, у организацији Центра за образовање Крагујевац, одржана су три семинара за запослене у крагујевачким школама.

У Основној школи „Драгиша Луковић Шпанац“, одржан је семинар, под називом „Превладавање стреса методама когнитивно-бихејвиоралне психотерапије“, каталошки број 319.

Аутор и реализатор семинара је Стеван Станојевић, психолог, мастер педагог из Ниша, а акредитацију овог семинара је институционално подржао Центар за стручно усавршавање у образовању Лесковац.

У Основној школи „Сретен Младеновић“, у Крагујевцу, одржан је семинар „Наставник зна своја права, клима у школи је здрава – права, положај и обавезе запослених у образовању“, каталошки број 629, за настабно особље ове школе. Аутори и реализатори су Славица Атанацковић, Биљана Антонијевић Савић и Милан Јевтић, а семинар је подржан од стране Центра за образовање Крагујевац.

У Основној школи „Свети Сава“, одржан је семинар „Аутономност и интеркултуралност као вредности супротстављене предрасудама и дискриминацији“, каталошки број 16, за наставни кадар ове школе.

Аутори и реализатори су Снежана Грујић и Јелена Петровић Десница, а овај семинар је такође подржан од стране Центра за образовање Крагујевац.

Овом приликом се захваљујемо стручним сарадницима ових школа, руководству и особљу, на великој помоћи у организацији ових семинара.