Уводни час

HomeЦентар за рад са талентованом децом

Уводни час

Уводни час за полазнике ОЈ центар за рад са талентованом децом, Центра за образовање Крагујевац одржан је у суботу, 30. 09. 2023. године, у амфитеатру на Економском факултету.

Уводни час за полазнике ОЈ центар за рад са талентованом децом, Центра за образовање Крагујевац одржан је у суботу, 30. 09. 2023. године, у амфитеатру на Економском факултету. Уводном часу присуствовали су полазници Центра, њихови родитељи, ментори, као и члан радног тела Зорица Бугарчић. Ове године ученици су могли да се пријаве и за психологију поред предмета од  претходне године, а укупно је пријављено 190 полазника. Ученицима је представљен план рада за ову годину и активности које су реализоване претходне школске године. Полазници Центра који су остварили запажене резултате претходне године, Мина Павловић и Михајло Петровић поделили су своја искуства о раду у Центру, као и о летњем научном кампу на Копаонику који је одржан од 18 – 23. 08. 2023. године.

 

Након Уводног часа Центар ће формирату групе полазника по научним областима, а почетак наставе планиран је за суботу, 07. октобар.