16. априла 2022. године одржана четири семинара у крагујевачким школама

HomeЦентар за стручно усавршавање

16. априла 2022. године одржана четири семинара у крагујевачким школама

Центар за образовање Крагујевац

У суботу, 16. априла 2022. године, реализована су четири акредитована семинара, у организацији Центра за образовање Крагујевац.

У Првој крагујевачкој гимназији, реализован је семинар „Мој час-учење за трећи миленијум“, каталошки број 489, за наставнике ове школе.

Аутори реализатори су били Марина Павловић и Наташа Турунташ из Чачка.

Истог дана, у Средњој стручној школи, реализован је семинар за наставни кадар ове школе, под називом „Могућности примене пројектне наставе у дигитално доба“, каталошки број 492. Реализатори су били Марсела Ескенази Милутиновић и Гордана Петровић из Краљева.

У Основној школи „21. октобар“, реализован је семинар чији су учесници били запослени у овој школи, под називом „Прати, процени и објективно оцени“, каталошки број 545. Аутори и реализатори овог семинара су Милева Мојић и Ана Ракић из Ваљева.

Такође, 16. априла 2022. године,  у Основној школи „Јован Поповић“, реализован је акредитован семинар „Преиспитај себе-унапреди наставу“, који се у Каталогу програма сталног стручног усавршавања налази под бројем 549. Аутори и реализатори овог семинара су др Ненад Миладиновић и Биљана Вуловић, из Крагујевца.

Овом приликом, захваљујемо се школама у којима су реализовани семинари, на великој помоћи, када је организација у питању.