ИЗЛОЖБА ДЕЧИЈИХ ФОТОГРАФИЈА СА  ФОТО КОНКУРСА „ДЕЧИЈА НЕДЕЉА КРОЗ ОКО ДЕТЕТА“

HomeЦентар за стручно усавршавање

ИЗЛОЖБА ДЕЧИЈИХ ФОТОГРАФИЈА СА ФОТО КОНКУРСА „ДЕЧИЈА НЕДЕЉА КРОЗ ОКО ДЕТЕТА“

Амерички кутак у Крагујевцу је и ове године био домаћин и партнер Центру за образовање Крагујевац у организацији последње и најлепше активности овогодишњег фото конкурса – изложбе дечијих фотографија.

У среду, 23. новембра 2022. године, у просторијама Америчког кутка у Крагујевцу, с почетком од 18 часова, отворена је изложба дечијих фотографија које су пристигле на фото конкурс „Дечија недеља кроз око детета“. Подсећамо да је овогодишња тема била „Шта детету треба да расте до неба?“ и у складу са темом, деца старијих разреда основне школе слала су фотографије које саме дају одговор на ово питање.

Ове године три фотографије су проглашене за најбоље, док је још десет фотографија проглашено „одличним“. Свих тринаест фотографија чине ову, осму по реду, изложбу веома пријатном и надахњујућом, јер нам говоре које су то вредности које наша деца негују. Фотографије плене срећом, пријатељством и љубављу.

Симболичне награде и дипломе, ученицима чије су фотографије изложене, доделио је Марко Стаматовић, почасни и стални члан жирија овог фото конкурса, а ми се веома зхваљујемо свим ученицима који су имали жељу да учествују у фото конкурсу и који су слали своје фотографије.

Сви који би желели да погледају изложбу, могу то учинити сваког радног дана, у периоду од 8 до 15 часова, у Америчком кутку. Изложба ће бити отворена до 7. децембра 2022. године.

Више о награђеним ученицима погледајте у претходној објави.