Квиз знања из математике за ученике основних школа: Квиз је припремљен у алату Gynzy и представља колекцију од 25 задатака, сврстаних у пет изборних категорија: микс 1, четвороугао, микс 2, многоугао и наћи решења.

HomeЦентар за рад са талентованом децом

Квиз знања из математике за ученике основних школа

Квиз знања из математике за ученике основних школа, полазнике Центра, одржан је 04. 03. 2023. године, у М3 кабинету Прве крагујевачке гимназије. Полаз

Квиз знања из математике за ученике основних школа, полазнике Центра, одржан је 04. 03. 2023. године, у М3 кабинету Прве крагујевачке гимназије. Полазници Центра имали су прилике да учествовајући у оваквом квизу провере своје знање у оквиру припреме за Регионално такмичење и освоје награде које је Центар за образовање за њих припремио.

 

Квиз је припремљен у алату Gynzy и представља колекцију од 25 задатака, сврстаних у пет изборних категорија: микс 1, четвороугао, микс 2, многоугао и наћи решења. Свака картица има назначени број поена (од 10-50 поена), а чланови тимова су редом бирали категорију и број поена како би отворили питање. Ученици су били подељени у три тима: делфини, панде и совице, по бојама. Победник је био тим СОВИЦЕ који су чинили ученици 8. разреда Страхиња Ковачевић и Лука Банковић, са освојених 580 поена.

 

Честитамо победницима квиза као и свим осталим учесницима на труду и показаном знању!