ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ИТ

HomeЦентар за стручно усавршавањеСеминари

ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ИТ

Центар за образованје Крагујевац ће, у партнерству са агенцијом „Семинари Србије“, организовати извођење специјалистичких информатичких обука који је објавила Национална служба за запошљавање. У Крагујевцу је планирано да се обучи 25 кандидата, у периоду октобар 2018 – март 2019. године.

Центар за образовање Крагујевац је, у партнерству са агенцијом „Семинари Србије“, учествовао на тендеру за извођење специјалистичких информатичких обука који је објавила Национална служба за запошљавање. У првом циклусу, обуке ће проћи 775 учесника у 8 градова. У Крагујевцу је планирано да се обучи 25 кандидата, у периоду октобар 2018 – март 2019. године. Обуке су намењене кандидатима који су заинтересовани за преквалификацију за ИТ, а обухватају следеће области: Јава програмирање, веб-апликације, ПХП програмирање, .нет програмирање.

Више о обукама се може прочитати на сајту НСЗ: https://itobuke.rs/rs/it-obuke-nsz/

Прва активност, у оквиру овог пројекта, била је тестирање полазника за обуке и реализована је 14. септембра 2018. године, на Шумадија сајму, у Крагујевцу. Тестирано је око 200 полазника, од којих је изабрано 25 за даље обуке. Обуке се реализују у ТУШ „Тоза Драговић“, у Крагујевцу.

Семинари Србије: http://seminarisrbije.rs/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: