Дечје одмаралиште Копаоник

 
Налази се изнад Сунчане долине, на 1.720 метара надморске висине, у непосредној близини објекта “Сунчани врхови” и пута који води ка Маркову камену. Објекат ради свих 12 месеци и располаже са 220 лежајева, који су распоређени у три блока.
Објекат има капацитет од 170 лежајева у блоку 1 и 2 (четворокреветне собе са сопственим купатилом) и 50 лежајева у депадансу (четворокреветне и петокреветне собе са заједничким купатилом)
Објекат подразумева кухињу, трпезарију, бифе и продавницу, ТВ сале и интернет везу.
У склопу објекта је теретана, као и спортски терен за рукомет, кошарку, одбојку, мали фудбал и тенис. Терен поседује и рефлекторе, тако да се спортске активности, али и забавно – рекреативни програм могу организовати и у вечерњим сатима. Гостима одмаралишта у зимском периоду на располагању је и скијашница.

 

УЖИВАЈТЕ У ЛЕПОТАМА КОПАОНИКА ПО НАЈПОВОЉНИЈИМ ЦЕНАМА

Када је реч о здрављу и времену квалитетно проведеном са породицом, најсигурније је да своје одморе проведемо уживајући у лепотама наше земље. С тога, Центар за образовање Крагујевац вас позива да свој одмор проведете на „планинској лепотици“ – на Копаонику, у објекту крагујевачког дечијег одмаралишта.

У склопу одмаралишта су собе са TWC-ом, модерна кухиња са трпезаријом, бифе, продавница, ТВ сале и квалитетна интернет веза остварена путем оптичког кабла.

У близини одмаралишта налази се спортски терен за рукомет, кошарку, одбојку, мали фудбал и тенис, који поседује рефлекторе, тако да се спортске активности, али и забавно – рекреативни програм могу организовати и у вечерњим сатима

 

ЦЕНОВНИК ПАНСИОНСКИХ УСЛУГА

ЦЕНОВНИК ВАНПАНСИОНСКИХ УСЛУГА СМЕШТАЈА

ЦЕНОВНИК ВАНПАНСИОНСКИХ УСЛУГА РЕСТОРАНА

ЦЕНОВНИК  ЗА  БОРАВАК  ПРЕКО 30 ДАНА

ЦЕНОВНИК ЗА ЛЕТЊИ СПОРТСКИ КАМП

 

 

За детаљније информације и резервације, контактирајте нас путем телефона 034/252-462, емаила rezervacije@centarzaobrazovanjekg.edu.rs